Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αποφλοιωτής δίκκοκων δημητριακών





Με την άφιξη του πρώτου "καθαρόαιμου" αποφλοιωτή δίκκοκων δημητριακών στην Ελλάδα, η προσπάθεια των Κινημάτων, Πατριωτικό Μέτωπο, Αλληλέγγυον Συνεταιρισμός και Ελληνική Τράπεζα Σπόρων, για να εισαχθούν να επεξαργασθούν και να διατεθούν ΜΟΝΟΝ ποιστοποιημένα ποιοτικά άλευρα στη διατροφή του Έλληνα, μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο αποφλοιωτής δίκκοκων δημητριακών, θα τεθεί σύντομα στη διάθεση των καλλιεργητών που προμηθεύτηκαν πιστοποιημένους αρχαίους δίκκοκους σπόρους από τον Συνεταιρισμό Αλληλέγγυον. Με την ίδια λογική τιμολόγισης του Συνεταιρισμού: Διαχειριστικά έξοδα δηλαδή συν ΦΠΑ.

Από εκεί και πέρα, ήδη ετοιμάζεται ο χώρος για το στήσιμο ΚΑΙ αλευρόμυλου, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί, να μετατρέπει αμέσως τον αποφλοιωμένο καρπό του δίκκοκου, σε αλεύρι ολικής άλεσης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, αποφασισμένοι να βάλουμε οριστικό "στοπ" στο υφιστάμενο σκηνικό των εισαγόμενων, κάκιστης ποιότητας μαλακών σιτηρών και αλεύρων. Όπως επίσης και της εφαρμογής της λογικής της "ΔΙΚΑΙΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗΣ". Με σταθερό και αμετακίνητο το σύνθημά μας:

Χορτάτος αγρότης/παραγωγός, ικανοποιημένος πολίτης/καταναλωτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου