Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Λαέ μου: Η λύση είσαι εσύ.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, οι Λαοί ξεσηκώνονται. Δρουν. Παίρνουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους.

Οι Ισλανδοί, τα κατάφεραν. Έβαλαν στη φυλακή τους τραπεζίτες, ηρέμησε η χώρα, δείκτες ανάπτυξης πάνω από 5%. Ο Όλαφουρ Γκρίμσον, ο Πρόεδρός της, έχει κάθε λόγο να γελά κατάμουτρα και ειρωνικά στα διεθνή λαμόγια.

Ο Κορέα στον Ισημερινό, οδηγεί τη χώρα του στη Δημοκρατία και την Ευημερία.

Ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, φτύνει κατάμουτρα τους τραπεζίτες και φτιάχνει τη πατρίδα του.

Ο Χοσέ Μουσίκα στην Ουρουγουάη, πηγαίνει με το σαραβαλάκι του στο προεδρικό μέγαρο. Δείχνει το δρόμο του νέου τύπου πολιτικού ανδρός.

Ο Τσάβες στη Βενεζουέλα, άνοιξε το δρόμο, δολοφονήθηκε. Τα σκυλιά σήμερα αλυχτούν στο Καράκας, αλλά το όραμα είναι γερά θεμελιωμένο πια, στη συνείδηση του Λαού.

Οι Βάσκοι, οι Σκωτσέζοι, οι Καταλονοί, προχωρούν με αποφασιστικότητα σε διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας.

Στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, στη Γαλλία, στην Τσεχία, στη Νότιο Αφρική, ακόμη και στις ΗΠΑ αλλά και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, τα κινήματα της Άμεσης Δημοκρατίας, φουντώνουν, δυναμώνουν μέρα με τη μέρα.

Οι Ιταλοί, παρά τις ψευδεπίγραφες επιλογές που το σύστημα τους προβάλλει, από διαίσθηση και μόνο, καταλαβαίνουν πως "κάτι προσπαθεί να σταματήσει". Κάτι που έρχεται με ρυθμό χείμαρρου, στις εποχές που καταφθάνουν.

Στην Ελλάδα: Η καθάρια φωνή του Αμεσοδημοκρατικού Πατριωτικού Μετώπου, πνίγεται ακόμη, από το αριστεροδέξιο εξουσιαστικό πολιτικό κατεστημένο. Με υπομονή όμως, επιμονή, αξιοπρέπεια και κυρίως ανιδιοτέλεια, με σκληρή δουλειά πάνω στις λογικές της "παράλληλης κυβέρνησης" (Αλληλέγγυον, Ελληνική Τράπεζα Σπόρων, Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας κλπ), σε πάνω από εκατό χιλιάδες φθάνουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος.

Προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι τους προτείνουμε. Γιατί δεν κατεβαίνουμε στις συστημικές εκλογές. Γιατί δεν ζητάμε την ψήφο τους. Σιγά-σιγά, γίνεται κατανοητό:

Πως η λύση, είναι αυτοί. Όχι ο Βιτάλης, ο κάθε Βιτάλης. Αλλά ο ίδιος ο Λαός.

Όταν αυτή η "ωρίμανση" ολοκληρωθεί, ο ελληνικός Λαός, θα πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του.

Και τότε θα είναι η ώρα του Πατριωτικού Μετώπου. Για να του παραδώσει την εξουσία. Για να γίνει αυτός ο Νομοθέτης, ο Δικαστής, ο εγγυητής της ασφάλειας της γειτονιάς και της Πατρίδας του.

Για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου