Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΜ: Δεσμευόμαστε στο κλείσιμο των ΜΚΟ.


Η θεμελιώδης αρχή του Πατριωτικού Μετώπου η οποία ξεκαθαρίστηκε από τη πρώτη στιγμή της συγκρότησης του Κινήματος, για το κλείσιμο όλων των ΜΚΟ και την μετατροπή τους σε ανοιχτούς κοινωνικούς φορείς, έρχεται με μπόλικη "μπόχα" στην επιφάνεια.

Όταν το ΠΑΜ, δια χειρός Πραπαβέση, πέταγε προς ένδειξη απόλυτης περιφρόνησης στο κεφάλι του θλιβερού ΓΑΠ, Πρετεντέρηδες, Χατζηνικολάοι κλπ μιντιοπρόσωπα εκείνης της εποχής (2010), μας χαρακτήριζαν "ακροδεξιούς που προσβάλαμε τον πρωθυπουργό της χώρας".

Σήμερα δικαιωνόμαστε με τον αγριότερο τρόπο. "Αποκαλύπτεται" σήμερα πως εκατομμύρια ευρώ, δόθηκαν στο κολητάρι του ΓΑΠ, γνωστό και μη εξαιρετέο Άλεξ Ρόντο. Εκατομμύρια που σήμερα αναζητούνται.

Ο Πρόεδρος μας κ. Σταύρος Βιτάλης, όντας διπλωματικός σύνδεσμος (σε επίπεδο μάλιστα κορυφής) μεταξύ Σερβικής Δημοκρατίας (της Βοσνίας) και της Ελλάδας, είχε καταγγείλει από τη δεκαετία του '90 και επανειλημμένα, τις πλασματικές αποναρκοθετήσεις στο Σεράγεβο και την ζώνη γύρω από αυτό. Ουδείς δεν έστησε αφτί, στις καταγγελίες εκείνες. Αντίθετα, ο Σταύρος Βιτάλης, που εκπροσώπησε με συνέπεια και εντιμότητα τη χώρα και το Λαό μας στη Σερβία, κατηγορήθηκε, σε έναν απίθανα βρώμικο πόλεμο λάσπης από τα ίδια αυτά στοιχεία που λυμαίνονταν τα μυστικά κονδύλια του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, για "εγκλήματα πολέμου". (Από κοντά τους και σοροχρηματοδοτούμενες, δήθεν αντιεξουσιαστικές οργανώσεις, αλλά και διορισμένοι - πάλι από τα ίδια κέντρα - "επαναστάτες", οι οποίοι με άνωθεν εντολές, κατασκεύασαν κλώνους του ΠΑΜ).

Ακόμη, ο Πρόεδρος μας, είχε καταγγείλει και την άλλη ΜΚΟ, αυτούς με "τις παστίλιες για τον πόνο των άλλων", πως επιχειρούσαν υπέρ των ΝΑΤΟικών δυνάμεων. Είχε μάλιστα έλθει στο φως της δημοσιότητας περίπτωση όπου, τζιπ Νισσάν Πατρόλ των "Γιατρών χωρίς Σύνορα", έκρυβε κάτω από τα πατάκια του, στρατιωτικούς χάρτες, με θέσεις του Στρατού της Σερβικής Δημοκρατίας. Μια καταγγελία η οποία βασίστηκε σε αυτόπτες μάρτυρες τον ίδιο τον κ. Βιτάλη αλλά και τον τότε Δήμαρχο του Σερβικού Σαράγεβο και μετέπειτα Προέδρο της Σερβικής Δημοκρατία, κ. Μίρκο Σάροβιτς.

Αυτά για την ιστορική αλήθεια. Και για να είμαστε παραγωγικοί, (δεδομένου ότι οι καιροί της Άμεσης Δημοκρατίας, του περάσματος δηλαδή των εξουσιών κατ' ευθείαν στο Λαό), πλησιάζουν με ταχείς ρυθμούς:

Δεσμευόμαστε, βάσει της διακηρυκτικής μας αρχής, να κλείσουμε όλες τις ΜΚΟ και να τις μετατρέψουμε σε ανοιχτές κοινωνικές οργανώσεις, ελεγχόμενες από την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου