Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΠΑΜ: Δημόσια αναγνώριση από Ρωσία.


Αθήνα 30 Μαΐου 2014 
(http://www.iarex.ru/news/47866.html)

 
"Στην Ελλάδα, εταίρος μας είναι το Πατριωτικό Μέτωπο και συνομιλητής μας ο Πρόεδρός του κ. Σταύρος Βιτάλης". 
Η δημόσια αυτή δήλωση της Δρα Τατιάνας Ποπόσκοβα, Προέδρου της Διεθνούς Οργάνωσης ΟΚΑ, η οποία είναι αρμόδια για τις δράσεις των πολιτικών φορέων, συνδεδεμένων μελών της Ευρασιατικής Ένωσης, έρχεται να ξεκαθαρίσει το εν πολλοίς μέχρι σήμερα θολό σκηνικό των ελληνορωσικών σχέσεων. 
Παράλληλα, για πρώτη φορά μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, Ρωσικός φορέας, και μάλιστα της εμβέλειας του ΟΚΑ, επανεισάγει με τον πλέον επίσημο τρόπο, την σαφή πρόθεση της Ρωσίας, για την πολιτική επανασύνδεσή της με την Ελλάδα. 
Σε απαντητική του επιστολή στη Δρα Ποπόσκοβα, ο Πρόεδρος Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, την ευχαρίστησε για τη δημόσια αυτή δήλωσή της, την οποία "θεωρεί ιδιαίτερη τιμή για το Κίνημα". Συμφώνησε παράλληλα στον προτεινόμενο από την ΟΚΑ προγραμματισμό κοινών δράσεων για την προώθηση των στόχων της Ευραστιατικής Ένωσης, οράματος του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Βλαδίμηρου Πούτιν. Κοινές δράσεις που ήδη δρομολογούνται για τα μέσα του Ιουνίου 2014, ενώ πολλές ακόμη δράσεις θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες. 
"Επί τέσσερα συνεχή έτη", υπογράμμισε ο κ. Βιτάλης, "έχουμε καταβάλλει εργώδη προσπάθεια για την επαναδιατύπωση και ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων. Με τη δήλωση της Δρα Ποπόσκοβα, έρχεται και η επίσημη επιβράβευση του αγώνα μας αυτού, αλλά και το άνοιγμα διάπλατα πια της πόρτας, για την αποτελεσματικότερη πορεία της Ελλάδας, προς την επιστροφή της, στις ιστορικές και φυσικές της συμμαχίες. Μια πορεία, που αποτελούσε και αποτελεί, θεμελιώδη αρχή του Κινήματός μας. 
Για μια ακόμη φορά στην υπερχιλιόχρονη κοινή ιστορία των δύο Λαών, η ελπίδα για τον ταλαιπωρημένο μας Λαό και την δύσμοιρη Πατρίδα μας, έρχεται από το Βορρά. 
Παρά τις όποιες δυσκολίες οι οποίες υπήρξαν στο διάβα των αιώνων, οι σχέσεις αυτές, διατηρήθηκαν ανέγγιχτες στη συλλογική συνείδηση των δύο Λαών: Ελληνικού και Ρωσικού. 
Πλησιάζει λοιπόν η ώρα των δύο Λαών. Πλησιάζει η ώρα της ιστορίας. Πλησιάζει η ώρα του Πατριωτικού Μετώπου". 
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
  

Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com   
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης 
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com   
Ελληνική Τράπεζα Σπόρων
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Όχι ΜΚΟ) 
http://eltraspor.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου