Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Σε Ελβετία-Γερμανία για τους αρχαίους σπόρους ο Σ. Βιτάλης.

Αθήνα 9 Μαΐου 2014 


Για σειρά συναντήσεων και συμφωνιών με πανεπιστημιακούς και συνεταιριστές, επικεφαλής Τραπεζών Σπόρων, σε Ελβετία και Γερμανία, αναχωρεί τη Δευτέρα 12 Μαΐου ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης. 
Στην πολυήμερη αυτή περιοδεία, θα οριστικοποιηθούν συμφωνίες για την συστηματική καλλιέργεια των δίκοκων αρχαίων δημητριακών (Ζειά) στην Ελλάδα, είτε με επιστημονική επιμέλεια, είτε μέσω της διαδικασίας της "συμβολαιακής γεωργίας". 
Οι αρχαίοι αυτοί σπόροι της Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, που διατήρησαν και επιμελήθηκαν τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, αλλά και οι σπόροι τους οποίους έφερε από τη Μεσοποταμία το Κίνημα και μεγαλώνουν αυτήν την στιγμή στην ελληνική γη, αποτελούν ήδη τη βάση, για ένα νέο ξεκίνημα. Τόσο στην υπόθεση της αντικατάστασης των κακής ποιότητας δημητριακών που εισάγονται κατά κόρο στη χώρα μας, με ποικιλίες κορυφαίας ποιότητας, όσο και για την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής με στόχο και τις εξαγωγές. Αλλά παράλληλα, με επίσης στόχο την ποιοτική διατροφή, πέραν των υποβαθμισμένων εισαγόμενων κυρίως από το Καζακστάν σιτηρών, τα άλευρα των οποίων καταναλώνει σήμερα ο ελληνικός Λαός. 
"Για μια ακόμη φορά", ανέφερε σχετικά με την περιοδεία του ο κ. Βιτάλης, "την ώρα που το απίθανο καραγκιόζ μπερντέ των χιλιάδων "σωτήρων" που ζητούν την ψήφο του ελληνικού Λαού για τον "σώσουν", εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, επιμένουμε να χτίζουμε την Ελλάδα που όλοι τούτοι δω, γκρεμίζουν. Χωρίς μάλιστα ανταλλάγματα, χωρίς τα "ψηφάτε μας να σας σώσουμε". 
"Είναι τραγικό αυτό που βιώνουμε - πρόσθεσε ο συντονιστής των Κινημάτων ΠΑΜ-Αλληλέγγυον-Ελληνική Τράπεζα Σπόρων. "Εμείς των Κινημάτων να μουσκεύουμε καθημερινά τη φανέλα μας, να κλέβουμε από το υστέρημά μας για να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που άλλοι διαλύουν. Και την ίδια ώρα, τα σιχαμερά ερπετά των κομμάτων και των παρακομμάτων, να επιμένουν να δηλητηριάζουν την ήδη βαρέως νοσούσα κοινωνία μας. Με ένα τμήμα του Λαού μας, να σέρνεται ως παραζαλισμένος γυμνοσάλιαγκας από πίσω τους. 
Όλα όμως δείχνουν πως η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Και πως το τίμημα της απέραντης ανοησίας μας ως Λαού κυρίως, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Όχι μόνο με ευρώ, αλλά με το αίμα των παιδιών μας, με τις σάρκες της Πατρίδας μας. 
Όσο για εμάς και τους "δικούς μας" ανθρώπους, όλα επίσης δείχνουν πως η "νησίδα ασφαλείας" του Πατριωτικού Μετώπου, θα φιλοξενήσει με αλληλεγγύη, ασφάλεια και αγάπη, τους εκλεκτούς αυτής της μάνας γης. 
Έτσι γίνονταν πάντοτε εδώ και 3.000 χρόνια, έτσι θα γίνει και τώρα". 
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης  

Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr 
pametopo@gmail.com
 
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης 
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr 
allilegion@gmail.com   

Ελληνική Τράπεζα Σπόρων
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Όχι ΜΚΟ) 
http://eltraspor.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου