Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΜ: Ξαναχτίζουμε από το μηδέν την Ελλάδα μας.

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου, 2013.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ:


-
Ο ΟΗΕ και οι managers τους ήλθαν στην Ελλάδα για να μας πουν να... προστατέψουμε τους παλιούς σπόρους (την ίδια ώρα που ο ίδιος ο ΟΗΕ με την Ατζέντα 21 σκοτώνει ότι απέμεινε στην ελληνική ύπαιθρο).


- Υποκατάστατα του Πατριωτικού Μετώπου, "αριστερά" άλλοθι του συστήματος, "διανέμουν" αόρατους σπόρους (σε φακελάκια) και... βραβεύονται από γνωστά καθεστωτικά/συστημικά συγκροτήματα. (Ενώ γνωρίζουν πως όλοι οι αρχαίοι σπόροι – δυστυχώς χάθηκαν και δεν παράγονται πια μαζικά. Και ότι απέμεινε, είναι κάποιοι ελάχιστοι σπόροι, που η ιστορία τους δεν ξεπερνά τα 20 το πολύ 30 χρόνια. Από τις εποχές δηλαδή της δεκαετίας του ’80, οπότε μπήκαν οι πρώτοι μεταλλαγμένοι σπόροι και φυτά στην Ελλάδα και στις καλλιέργειές μας).


- Και επειδή τα Κινήματα μας, Πατριωτικό Μέτωπο, Συνεταιριστικό Δίκτυο Αλληλέγγυον και Ελληνική Τράπεζα Σπόρων, ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΠΟΡΩΝ, ΜΕ ΗΛΙΚΙΑ 12.000 ΕΤΩΝ στην χωρίς αισχροκέρδεια τιμή, των 1.66 ευρώ το κιλό.


- Και επειδή όλοι τούτοι οι αχρείοι, ούτε μια καλή κουβέντα δεν είχαν για μας, που φορτωθήκαμε όλο το βάρος της επιστροφής των αρχαίων σπόρων στη Πατρίδα που τους γέννησε, τρέχοντας από Μεσοποταμία έως Βαλτική Θάλασσα.


- Και επειδή τα «παπαγαλάκια» τους, μίλαγαν για «μη πιστοποιημένους σπόρους»,


Ήλθε η ώρα να τους πούμε: Άμετε στον αγύριστο αριστεροδέξια νεοταξίτικα καθίκια.


Δίνοντας στη δημοσιότητα την πιστοποίηση των αρχαίων σπόρων και της Ελληνικής Επιστημονικής Κοινότητας που μιλάει μόνο για TRITICUM SPELTOIDES AEGILOPS, αλλά και της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, που μιλάει για TRITICUM SPELTA AEGILOPS.


Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Έλληνες καλλιεργητές που δεν πίστεψαν στις πληρωμένες τους προπαγάνδες, τους γύρισαν την πλάτη και εμπιστεύθηκαν το Κίνημά μας.


Θέλουν δεν θέλουν τα αριστεροδέξια νεοταξίτικα καθίκια, η Πατρίδα αυτή, τούτος ο Λαός, θα ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους. Έτσι γίνονταν 3.000 χρόνια τώρα, έτσι θα γίνει και σήμερα.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ:

 

Για να βγει η Ελλάδα από τον βόθρο που τη ρίξατε, χρειάζεται ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, δίκαιο μοίρασμα του ψωμιού, και ο Λαός να σας στείλει εκεί που σας πρέπει: Παρέα με αυτούς που στείλατε πρόσφατα στις φυλακές.

 

Όσο και αν εξαπατάτε/αποπροσανατολίζετε το Λαό με την δήθεν δημοκρατία σας, με τον φασισμό/φασίστες που εσείς κατασκευάσατε, η Άμεση Δημοκρατία, το πέρασμα των εξουσιών στο Λαό, είναι το αύριο της Ελλάδας, το αύριο όλων των Λαών του Κόσμου.

 

Υ.Γ. Κόντρα στους παραμυθατζήδες - που τους παίζει «πρώτο τραπέζι» το σύστημα, επειδή βρήκαν 3 σποράκια στην Άνω Μαγουλίτσα τα οποία αυθαίρετα τα ονομάζουν «παραδοσιακά» - η συμμετοχή των Ελλήνων καλλιεργητών – ερασιτεχνών και επαγγελματιών - στην προαγορά των αρχαίων σπόρων, έφθασε στον απίστευτο αριθμό των 300.000 χιλιάδων κιλών.

 

Δυστυχώς οι σπόροι αυτοί είναι σπάνιοι, και μόνο ένα μέρος των φίλων καλλιεργητών θα καλυφθούν από αρκετές δεκάδες τόνους που εξασφαλίσαμε. Ωστόσο, με τη σπορά σπόρων από τη Μεσοποταμία από τους Γεωπόνους μας, με την καλύτερη προετοιμασία μας για την επόμενη χρονιά, ήδη διακρίνεται σαφώς, μια σαφής προοπτική στην κατάργηση του άθλιου και καταστροφικού για την υγεία μας ψωμιού που τρώμε στην Πατρίδα μας.

 

Παράλληλα, σε μερικά χρόνια, όπως το προγραμματίσαμε, θα έχουμε ολοκληρωτική αλλαγή στη Πρωτογενή Παραγωγή, ειδικά των Δημητριακών στην Ελλάδα, με προσανατολισμό σε στάρια τα οποία και ποιότητα και τιμή έχουν στη διεθνή αγορά.

 

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com


«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου