Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Αθήνα, Αυγούστου 2012

America On Line προς ΠΑΜ: Σταματήστε να στέλνετε ενημερωτικά emails στις ΗΠΑ.

Με θράσος… εκατό καρδιναλίων, η America On Line, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του διαδικτύου παγκοσμίως, απαίτησε σήμερα από το Πατριωτικό Μέτωπο, μέσω του ΟΤΕ, να σταματήσει να στέλνει τα ενημερωτικά του δελτία, στους Ομογενείς μας, αλλά και στις ΗΠΑ γενικότερα.
...

Πρωτοφανές φαινόμενο στα «ιντερνεντικά» πράγματα, δεδομένου ότι, η απαγόρευση αποστολής emails στις ΗΠΑ συνολικά και όχι κατ’ άτομο/παραλήπτη, δεν έχει παρατηρηθεί άλλη φορά.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, γνωρίζει φυσικά τι ενόχλησε και τι ενοχλεί, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ:

Η επίσημη στήριξή μας στον Αντινεοταξίτη Προεδρικό Υποψήφιο Ron Paul, τον οποίο τα ΜΜΕ τους τον έχουν καταδικάσει στην αφάνεια (όπως και τα εγχώρια, έχουν καταδικάσει το ΠΑΜ).
Η στήριξή μας στα Πατριωτικά Κινήματα των ΗΠΑ, τα οποία δρουν αυτή τη στιγμή στην Αριζόνα αλλά και σε άλλες Πολιτείες, με κεντρικό στόχο την επιστροφή στις θεμελιώδεις αρχές του αμερικανικού Συντάγματος, όπως αυτό διατυπώθηκε από τους λάτρες της αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας, Madison και Jefferson.
Η στήριξή μας στα Αμεσοδημοκρατικά/Πατριωτικά Κινήματα των ΗΠΑ όπως το Occupy Wall Street και το Tea Party.
Οι θέσεις μας φυσικά για έναν αμερικανικό Λαό, ελεύθερο από τα δεσμά των τοκογλύφων και της FED.

Από όλους τους πολιτικούς φορείς και κινήματα της Ελλάδας, από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά, φαίνεται πως το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, ενοχλήθηκε μόνον από το δημοκρατικότερο και μαχητικότερο πολιτικό κίνημα της χώρας μας: Του Πατριωτικού Μετώπου. Αποδεικνύοντας πως ο επαναστατικός και καθάριος αγέρας της Άμεσης Δημοκρατίας και του Ιστορικού Πατριωτισμού, που πνέει πια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υφηλίου, είναι ο χειρότερος εφιάλτης της νέας τάξης και των τοκογλύφων.

Σε κάθε περίπτωση και για να έχουμε καλούς λογαριασμούς με τους AOL, τους καλούμε δημοσίως, να μας αναφέρουν όπως σαφώς ορίζεται από τη νομοθεσία, εθνική και διεθνή, ποιους συγκεκριμένους παραλήπτες των ενημερωτικών μας Δελτίων να αφαιρέσουμε από τον κατάλογο παραληπτών.

Παράλληλα, παρακαλούμε όλους τους αποδέκτες των ενημερωτικών μας δελτίων στις ΗΠΑ, να μας στείλουν και πάλι την συναίνεσή – ή άρνηση αν υπάρχει - αποδοχής ενημερωτικού υλικού, έτσι ώστε να δείξουμε τους νεοταξίτες, πως «δεν μασάμε» στον «pax-americana τσαμπουκά» τους.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr/
mailto:pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου