Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ξεκιναμε λοιπον φιλες φιλοι μου !!!!!

ΠΑΜ: Δώστε μας τη δύναμη, να σας δώσουμε την εξουσία. 
Ελατε να την κανουμε «την δουλεια» οπως τα αδελφια μας στην Ισλανδια !!
Το προβλημα στην χωρα ειναι καθαρο θεσμικο και μετα προβλημα χρεους,προβλημα μεταναστων-προσφυγων,προβλημα ταξικο κλπ,κλπ κλπ.
Ειναι προβλημα καθαρα και μονον Αμεσης -Πραγματικης Δημοκρατιας.
Με την προταση μας και την λυση που δινουμε ,με απευθειας εξουσιες ,ολες τις εξουσιες στο λαο μας ,εσεις θα αποφασιζετε για ολες τις κρατικες υποθεσεις.
Εσεις η πλειοψηφια των μισθωτων ,εργαζομενων, συνταξιουχων ,ΝΕΩΝ,ΑΝΕΡΓΩΝ ,μικροεπαγγελματιων ,βιοτεχνων που αποτελείτε την συντριπτική πλειοψηφια του λαου μας το 98% του λαου μας ,Εσεις θα ψηφιζετε νομους - και θα δικαζετε επισης - συμφωνα με το συμφερον των πολλων και οχι των νεοταξητων,το εκαναν ηδη στην Ισλανδια.
Σε χρονικο οριζοντα μεχρι τον Σεμπτεμβριο θα εχουμε εκλογες οπου μεχρι τοτε θα γινουν γνωστες οι θεσεις μας και με καναλι που ετοιμαζουμε αλλα και με περιοδειες σε ολη την Ελλαδα.
Εχουμε πανω απο 100 χιλιαδες μελη και 80 πυρηνες παντου,ακομα και στους ομογενεις.Ειμαστε μελος της Ευρασιατικης Ενωσης,συμμαχοι και συνομιλητες των Ρωσων,το Πατριωτικο Μετωπο εννοειτε ! ουτε ο Καρατζαφυρερ ουτε ο κομανετσι ουτε τελος παντων κανενας νεοταξητης.
Για να το πω ακομα πιο απλα φιλες και φιλοι μου ο Τσιπρας σας ταζει καταγγελιες με ευρω ,στην πραγματικοτητα δεν θα κανει τιποτα γιατι συνεργαζεται μονο με την Αριστερα αρα δεν βγαινουν τα νουμερα,αλλα αυτο που εχει διξει η πρακτικη του ειναι οτι τα 3 εκατομμυρια προσφυγες μεταναστες θα τα κανει 5 εκατομμυρια ανοιγωντας τα συνορα αφου ειναι εθνομηδενιστης και τοτε θα χασουμε τελειως την χωρα μεσα απο τα χερια μας Αλλωστε το Δεν πληρωνω που λεει ανοικτα συνορα ανοικτοι δρομοι ειναι κομμα δορυφορος του ΣΥΡΙΖΑ με πορτοκαλι σημαιακια 
Ο Σαμαράς θα κανει το ιδιο με τους μετανάστες αλλα πιο αργα ταυτοχρονα με το ξεκληρισμα μας
Εαν δωσουμε την αναλογη λυση οπως οι Ισλανδοι δεν θα εχουμε αναγκη ουτε απο την νεοταξητικη αριστερα ουτε και την δεξια 

Νικος Χαρονυκτακης συντονιστης στο Ηρακλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου